Takaisin ylös

Vuoden 2017 Pelit

Meille 2017 saapuneet lautapelit, kortit ja toimintapelit alla esiteltynä 

Jos haluat verkkokauppaan - klikkaa tästä!
Retro Kimble 50 vuotta


Retro Kimble 50 vuotta

Kimblen 50-vuotisjuhlan kunniaksi valmistettu näköistuote. Pakkaus sisältää alkuperäisen kaltaisen Kimble-laudan vuodelta 1967 sekä alkuperäisiä vastaavat, upeat puiset pelinappulat sekä automaattisen Pop-O-Matic -nopansekoittimen.

Tämä rajoitettu erikoispainos tarjoaa sekä uusille että kokeneille pelaajille väläyksen Kimblen pitkästä historiasta ja kiehtovasta tarinasta.

Suomalainen Tuote 

Pelaajat 2-4 henkeä

Disney Aku Ankka Lautapeli


 

Disney Aku Ankka Lautapeli

Lähde Akun ja kumppaneiden mukaan palauttamaan Roopen Ensilantti turvaan rahasäiliään!

Matkallasi halki Ankkalinnan vierailet tutussa paikoissa kuten Miljärdööriklubilla, Mummon maatilalla tai Margariintehtalla.

Vastaa ankka-aiheisiin kysymyksiin ( tosi ankvisit voivat yrittää ilman vastausvaihtoehtoja).

Nappaa Ensilantti haltuusi ja kuljeta se rahasäiliöön vikkelin räpyläpari voittaa! 

Kysymysten aihealueet: Aku ja kumppanit, Tarinat, Sitä sun Tätä, Kuvat 

Ikä: +7- v. 

Tactic peli

Pelaajat: 2-6 henkeäHello Kitty Peli

 

Hello Kitty Peli

Kierrä Pelilauta ja liikuta kaikki neljä pelinappulaasi turvaan  ennen muita pelaajia. Pelilauden noppa kertoo, kuinka kauas voit liikkua, mutta loppu on kiinni sinusta! Heloo Kitty Kimble-lautapeli sopii yli 4-vuotiaille. 

Peliaika 20 min

Pelaajat 2-4 henkeä

Ikä: + 4-v

Fingerpori lautapeli

Fingerpori lautapeli

Fingerporin omalaatuinen pisnesmaailma kohtaa bonusjärjestelmän tässä hilpeässä pelissä.

Talleta rahasi erikoisille F- bonustilleille tulevaisuutta varten. Saat F-etukortin ja Extra Super bonuksia! 

Toimintakorttien aiheuttama suhdannevaihtelu tosin vaikuttaa rahaliikenteeseen yllättävästi!

Mutta jos et ole tarkkana, kaupunginjohtaja Homeliuksen vaalirahakassa saattaa viedä viimeisetkin rahasi. Eniten rahaa kerännyt pelaaja voittaa. Miten pitkälle rahasi riittävät?

Sisältö:


Muumi pelikortit

Muumilaakson tutut asukkaat seikkailevat nyt Tacticin laadukkaissa pelikorteissa! Riemua riittää taatusti pelistä peliin.

Ty pelikortit

Valitse pelisi ja nauti jännittävistä hetkistä näiden korkealaatuisten Ty-korttien parissa.

Interaktiivinen touhumatto

Paw Patrol JÄTTI ISO palapeli 67,5 x 98 cm. Sisältää "puhuvan" interaktiivisen kynän.
LATTIAPALAPELI & ELEKTRONINEN KYSYMYSPELI
Ryhmä Hau opettaa muotoja ja värejä. Rakenna iso palapeli ja vastaa kuvien kysymyksiin. Hauska kynä kertoo, onko vastaus oikein vai väärin. Palapelissä on 24 palaa.

Eskarien touhupaketti

Lapset haluavat oppia uusia asioita! Innostavat puuhatehtävät opettavat kädentaitoja ja luovuutta, loogista päättelyä, numeroita ja yhteenlaskuja sekä kirjaimia ja sanoja. Sisältää 11 eri kehittävää peliä, sormivärit, kynät, kädentaitoja, loogista päättelyä ym...

'

Missä on Pikku Pupu?

Peli, joka kasvaa lapsen kanssa! Alkaen 1,5 vuotiaille. 

“Missä on Pikku Pupu?” on leikkiin perustuva peli, jota aikuinen tai vaikka vanhempi sisarus pelaa yhdessä pienen lapsen kanssa. Peliin kuuluvat Pikku Pupu –pehmo, kuusi kuppia ja 16 kaksipuolista kuvalaattaa sekä pelin helpoksi tekevät tasokortit. Pelissä aikuinen piilottaa Pikku Pupun yhden kupin alle, vierailulle eläinystävän luokse. Lapsi saa sitten etsiä Pikku Pupua vihjeiden ja kysymysten avustamana. Tässä pelissä kukaan ei häviä: etsimistä voidaan jatkaa, kunnes Pikku Pupu löytyy. Pelissä on monta tasoa; seuraavalle tasolle siirrytään kun lapsi useimmiten löytää Pikku Pupun. Oleellinen osa Missä on Pikku Pupu? –peliä on osallisuus ja yhteys lapsen ja aikuisen välillä. Kaikki eläimet osaavat puhua ja sanovat joskus mitä hullunkurisempia asioita.

Minun ensimmäinen pelini - Pörriäinen

Mette Mehiläinen lentää värikkään kukkaniityn yllä. Kuten ahkeran mehiläisen kuuluu, se kerää mettä, jonka se vie mehiläispesään. Siellä odottavat Metten ystävät, jotka valmistavat medestä makeaa hunajaa. Kuka auttaisi Mette Mehiläistä valmistamaan niin paljon hunajaa, että koko hunajapurkki saadaan täyteen? Kaksi yhteistoiminta- ja värinoppapeliä 1–4 ahkeralle mehiläiselle.

MEMO SECRET LIFE OF PETS

Ikä: +4v  Lemmikkien salainen elämä Ravensburger alkuperäistä laatua, 72 korttia

Memo, Muumit muistipeli

Käännä kaksi memo-laattaa ja yritä muodostaa pari. Saat pitää jokaisen löytämäsi parin ja pelin päättyessä eniten pareja löytänyt pelaaja voittaa! Kestävä peliklassikko! Korkealaatuiset laatat kestävät pelistä peliin. Opettaa lapsille loogista ajattelua todella hauskalla tavalla!

Jätti-Domino

Yhdistele suuret dominot pitkiksi ketjuiksi! Yritä päästä eroon kaikista dominolaatoistasi, mutta muista että erikoisdominolla voit päästä hiukan lähemmäs voittoa

Muumipeikon kalaretki

Lähde kalaan Muumipeikon kanssa! 2-4- pelaajaa. Osat: 1 magneettinen Muumipeikkofiguuri, 30 kaksipuolista kiekkoa, joista 17 on magneettisia ja 13 ei magneettisia. 

Viidakkoseikailu Muumi

Muumitalon pihaan on kasvanut viidakko! Pelaajien tehtävänä on etsiä sinne eksyneet hahmot ja tavarat. Eniten eksyneitä asioita löytänyt pelaaja voittaa pelin!

Clementoni Moomin

Opettele numerot ja laskemaan Muumilaakson iloisten asukkaiden seurassa. Pelissä on 32 palapelikorttia, joissa on helppoja laskutehtäviä perheen pienimmille. Hauska kynä ilmoittaa, onko vastaus oikein.

Ensimmäinen Alias

Valloittava lautapeli perheen nuorimmille suupalteille!

 Osaatko selittää sanan mainitsematta sen mitään osaa? Missä olet nähnyt kyseisen asian, kuinka suuri se on, ja miltä se näyttää?Pidä hauskaa ja laajenna sananvarastoasi satumaisen hauskalla tavalla.

Uutuus Junior Kimble Perinteisten numeroiden sijasta Junior Kimblessä liikutaan eteenpäin värien perusteella. Kaikkein nuorimmatkin pelaajat pääsevät nyt osaksi Kimblen riemua, sillä pelaaminen on helppoa ja hauskaa. Tuo Kimblen uuden kohdeyleisön ääreen. Nopeampi peli pienille pelaajille. Sekoittaa sopivasti taitoa ja onnea.

Noidan pata

Tee taikoja ja heitä tavaroita noidan pataan! Taikasauvakierros ratkaisee, kuka saa kurkata pataan. Arvaavatko muut pelaajat, miksi otukseksi olet muuttunut?

Ötökkä Hotelli Peli

Saatko ensimmäisenä täytettyä kaikki hotellihuoneesi oikeilla hyönteisvierailla? Jos et tahdo onnistua, voit houkutella niitä hunajalla. Mutta varo torakkaa ja hämähäkkiä, jotka vaikeuttavat tehtävääsi! Hauska peli 2 -4 pelaajalle. Peliaika noin 15 minuuttia. Sisältää 4 hotellikorttia, 72 pelikorttia ja ohjeet. Osallistuu Vuoden 2016 Lastenpeli -kilpailuun.

Ikäsuositus: 5+

Älä ole aasi Peli

Ethän ole perheen aasi? Koko perheen hauska korttipeli, jossa tavoitteena on kerätä kolme samanväristä aasikorttia, napata porkkana ennen muita ja olla joutumatta aasiksi. Nopeatempoinen ja hauska hulluttelupeli 2-4 pelaajalle. Pakkauksessa kuvakortit, pääpannat ja aasinkorvat pelaajille, kolme porkkanaa, yksi aasinkuono ja peliohjeet.

Ikäsuositus: 6+

Eternas

Kolmiulotteinen strategiapeli, jossa kumpikin pelaaja pyrkii saamaan neljä samanväristä puuhelmeä peräkkäin vaakasuoraan, pystysuoraan tai vinoon. Pyritään siis luomaan neljän suora, mutta ikään kuin rajattoman kokoisella pelialustalla: Eternas on tehty ympyrän, ikuisuuden symbolin, muotoon.

Totem lautapeli

Tässä yksinkertaisen nerokkaassa pelissä pelaajat kisaavat pelilaudan päästä päähän, kun samalla varovat kaikkialle nousevia seiniä!

Kuusiokulma Peli

Koukuttava yhdistely-/pulmapeli 2-3 pelaajalle. Rakenna niin monta oman väristä kuusikulmiota kuin ehdit ja pyri samalla estämään kanssapelaajaa rakentamasta omia kuusikulmioitaan. Peliaika noin 15-30 minuuttia. Osallistuu Vuoden Peli 2016 Perhepeli -kilpailuun.

Ikäsuositus: 8+

 

Colorology

Anna värien puhua puolestasi!

Valitse vuorollasi väri, joka mielestäsi kuvaa parhaiten tiettyä sanaa. Sitten muut pelaajat saavat arvat, minkä värin valitsit! Onko "seepra" musta vai valkoinen? Minkä värin yhdistäisit "supersankariin"? Kierroksen lopussa värin oikein arvanneet saavat liikkua lähemmäs maaliruutua. Muista kuitenkin, että tämä peli ei ole mustavalkoinen - joskus valitsijan päätös saattaakin yllättää sinut!

 

Tension

Kisaa aikaa vastaan ja yritä nimetä 10 tiettyyn aiheeseen liittyvää sanaa! Ainoastaan kortissa olevat sanat hyväksytään, joten sinun täytyy ajatella nopeasti!

X-Tiles

Yritä päästä eroon laatoistasi lisäämällä ne pöydälle, mutta muista, että nämä laatat eivät olekaan aivan tavallisia.

Frutti Frutti Peli

Hauska toimintapeli hullunkurisen Frutti Frutti -sekoittimen äärellä. Tunnista hedelmiä, kuuntele tarkasti ja heitä oikea kortti sekoittimeen. Osuitko vai hyppelikö Frutti Frutti karkuun heittosi ulottuvilta? Kuka pääsee ensimmäisenä korteistaan eroon on voittaja. Vauhdikasta kisailua yhdessä! 2 – 4pelaajalle, peliaika noin 10 minuuttia.

Paristotarve 3xAA/LR06. Paristot eivät sisälly pakkaukseen.

PENTAGO 

PENTAGO TRIPLE on uusi versio perinteisestä PENTAGOSTA, tuoden kolmanen värin ja uuden piirteen yli miljoona kappaletta myyneeseen taktiikkapeli. Säännöt ovat edelleen helpot ja tavoitteena on saada viisi kuulaa riviin, mutta TRIPBLE - versiossa pelaajat asettavat kolmen värisiä kuulia pelilaudalle korttien osoittamaan järjestykseen. Ja joka kerta kun asetat kuulan on sinun myös käännettävä jotakin pelin neljästä levystä! Kun pelikenttä jatkuvasti muuttuu, on viiden kuulan rivin saaminen edelleen vaikeampaa kun aavistitkaan.. 

Haba Kaniralli

Hauska nopeuspeli, jossa kanit yrittävät päästä nopeasti läheisellä saarella kasvavien herkullisten porkkanoiden luo. Jokainen rakentaa vuorollaan siltaa kivistä ja lankuista. Pelaaja heittää värinoppaa ja valitsee oikean värisen lankun. Kivi asetetaan mahdollisimman kauas lähtöpaikasta arvioiden lankun pituus. Jos lankku pysyy lähtöpaikan ja kiven välissä, kani saa pomppia kivelle ja on näin askeleen lähempänä saarta. Jos pelaaja arvioi välimatkan väärin ja lankku putoaa, pitää kanin jäädä paikoilleen odottamaan seuraavaa vuoroaan. Kani, joka pääsee ensimmäisenä perille, saa kultaisen porkkanan ja voittaa pelin. Peli vaatii hahmottamista ja välimatkojen arvioimista.

Block out 

Pinoa kummallisia kuutioita toistensa päälle, mutta älä kaada pinoa! Ensimmäisenä kaikista korteistaan eroon päässyt tai yhdeksännen kuution pinoon asettava pelaaja voittaa! Tyylikkäät, korkealaatuiset kuutiot takaavat viihdykettä pitkäksi aikaa. Korteista selviää, minkä kuution voit asettaa pinoon. Sopii koko perheelle !

Kalastuspeli

Lähdetään ongelle! Pelin tarkoitus on onkia kaloja asettamalla onki kalan avoimeen suuhun pelilaudan pyöriessä.

Älypeli Cortex Kids

Haasta ystäväsi! Hauska peli testaa myös älykkyyttä, muistin ja reaktio nopeutta. Kilpailla muiden pelaajien kanssa 8 eri tehtävässä, jotka kutittavat aivoja, aisteja, hahmotusta, loogisuutta, sokkeloita, muistia, ja paljon muuta.

Lisää 10 tuntea kortit pöydälle. Nuorin pelaaja aloittaa pelin ja käännä päällimmäisen kortin pinoon. Kaikki pelaajat tarkastelevat korttia ja yrittävät ratkaista tehtävän. Kun yksi luulee tietävänsä vastauksen hän laittaa käden pinkan päälle. Muista voit kokeilla vain kerran kierroksella. Katsotaan vastaus. 

Tactic junapeli

Hyppää junan kyytiin ja etsi puuttuvat matkatavarat neljältä eri asemalta. Liikuta vuorollasi puujunaa, ja etsi oikeat laukut!

Zoobaloo lautapeli

Lautalle, paikoillanne, valmiit- nyt!
Loiskis! Ja Eetu Elefantti molskahtaa veteen. Eläimet lautalla kikattavat. Lautalle oli tilaa enää kananpojalle! Tässä jännässä pelissä pelaajien pitää arvata, kuinka monta eläintä mahtuu lautalle. Onko kaikkille tilaa ?

Loopin Louie

Louie on vauhdissa - hän lentää ja kaartelee kanalauman ympärillä! Pompauta Louie pois kanojesi luota, tai hän pääsee niihin käsiksi ja olet uolkona pelistä. Se jonka kana kaatuu viimeisenä voittaa pelin!

Burgermania toimintapeli

Vauhdikas toimintapeli vie pelaajat herkullisten hampurilaisten maailmaan. Ehditkö koota oikeanlaisen hampurilaisen ennen kuin se putoaa lautaselle? Se, joka valmistaa eniten hampurilaisia, voittaa!

Halli Galli reaktiopeli 

Halli Galli on hurjan hauska koko perheelle sopiva seurapeli, jossa pitää olla nopea pää ja kädet! Pelaajat kääntävät vuorotellen hedelmäkortteja ja kilauttavat vikkelästi soittokelloa, jos pöydällä on viisi samanlaista hedelmää. Jos salamarefleksit toimivat ja lyönti on oikein, pelaaja kerää kortteja, hutilyönnillä joutuu maksamaan muille. Jos kortit loppuvat, pelaaja on ulkona pelistä.

Naiset vastaan Miehet Alias

Tässä uudessa pelissä sukupuolet saavat käydä hulvattomaan taisteluun, mutta voittaa voi vain, jos tietää miten vastakkainen sukupuoli ajattelee. Selitä sanat ja yritä päästä maaliin ensimmäisenä!

Mikä minä olen arvauspeli

Olenko lelu? Olenko eläin? Hedbanz for kids! Nopeatempoinen kysymyspeli opettaa lapselle paljon sanastoa. Hauska ja nopea. 

Ty Beanie Boo’s Party Game

Kolme kutkuttavan hauskaa peliä yhdessä! Tässä pelissä saat piirtää ja arvata kuvia, sekä näytellä ja veikata, mikä hahmo pääpannassasi on. Kaiken kruunaavat ihanat Ty-hahmot!

 

Mauri Kunnas autopeli

Hurjan hauska Autokilpa on kevyttä taktiikkaa ja muutuvia tilanteita tarjoava peli koko perheelle. Jokaisella pelikerralla rata voi olla ihan erilainen: sen mahdollistavat 28 ratapalaa, joista voi koota pitkän tai lyhyen, mutkittelevan tai suoran radan. Kunkin pelaajan oman kilpa-auton lisäksi pelissä on mukana myös pelin oma auto. Joka kierroksella ei siis välttämättä pääse liikuttmann omaa autoaan. Kaverin auton voi laittaa öljyyn sutimaan, mutta miten on, kostautuvatko pikku kepposet? Kuka on nopein mutkissa ja kenen kaistavalinnan tuottavat tulosta? Lähde mukaan hujiin vautiajoihin.

Suomiralli perhepeli

Suomiralli - tässä visailupelissä Suomi-tietoutesi laitetaan erikoiskokeeseen! Pelilaudalla edetään heittämällä noppaa. Pelissä on 1000 kysymystä. Kysymysten aihealueita on neljä. Lisäksi pelissä on lapsille omat kysymykset. Jos pelaaja vastaa kysymykseen oikein, hän saa heittää noppaa uudelleen. Jos pelaaja vastaa kysymykseen väärin, vuoro siirtyy seuraavalle pelaajalle. Bonuskysymykset lisäävät jännitystä. Matkan varrelle osuu myös tapahtumia, joista jotkut vauhdittavat ja toiset hidastavat matkaa. Tapahtumat voivat vaikuttaa myös muiden pelaajien matkantekoon. 

Hullunhauska etsintäpeli

Hillittömän kaoottinen hahmonetsintäpeli se on jotain aivan uutta. Pelissä tarvitaan tarkkoja silmiä ja näppäriä sormia, kun pelaajat kilpailevat aikaa(ja toisiaan) vastaan löytääkseen kortissaan kuusi nappulaa. Jokainen etsii ensi yksin 15 sekunnin ajan, ja sitten KAIKKI käyvät kupin kimppuun löytääkseen puuttuvat nappulat ja voittaakseen pelin. 

Haba Spookies

Kutkuttavan jännittävä seikkailupeli koko perheelle! Neljä rohkeaa kaveria ja heidän koiransa ovat menneet aavetaloon täydenkuun aikana. Aaveet ja muut vaarat vaanivat pelaajia vanhassa hylätyssä talossa. Kuka uskaltaa kiivetä talossa korkeimmalle ja kerätä matkalla huikean määrän Spookies -merkkejä? Pelissä edetään noppien pistemäärän mukaan. Sinun pitää päättää, heitätkö kerralla neljää, kolmea vai kahta noppaa. Ainoastaan kahden nopan pisteluku huomioidaan. Jos otat liian suuren riskin, se voi pudottaa sinut kerrosta alemmaksi. Jos pelaat liikaa varman päälle, niin Spookies -merkkien kerääminen hidastuu. Sopiva riskinotto, taktikointi ja tuuri ratkaisevat pelin eduksesi. Voittaja on pelaaja, joka pelin lopussa on kerännyt eniten pisteitä Spookies -merkeillä.

LA CUCARACHA LOOP PELI

Hei, nyt huomio, laatiksota tulee torakka! Juokse, torakka tulee! Kuoriaiset pyörivät eteenpäin, kunnes torakka kiipeää ylös yhden silmukan kautta ja vilahtaa pihan poikki. Tönäistkö se sinut ruudusta? Jos ei niin kävipä tuuri ja  voit jatkaa matkaa maaliin.

Aladdin taikamatto peli

Moi! se olen minä Zephir! Oletko varmaan jo kuullat minusta? Olen lentävä matto, nopein kaikista! Katos kuinka hekposti leijailen ilmassa. jihuu!

Mutta minun täytyy tunnustaa että olen usein kämpelö... Siksi tarvitsen sinun apuasi, yrittä lastaa Aladdinin aare selkääni, mutta varo ettet pudota minua!

Suomi Tutuksi

Maantiedon oppiminen ei ole koskaan ollut näin hauskaa! Pakkaus sisältää kaksipuolisen palapelin, jossa on kaksi Suomen karttaa (fyysien ja poliittinen) sekä tärkeimpiä järviä ja jokia koskevat tiedot. Korttipeliä pelaamalla tulevat tutuksi tärkeimmät suomalaiset nähtävyydet sekä tärkeimpien kaupunkien tiedot kuten asukasluvut ja pinta- alat. 

Monza lautapeli

Taktista ajattelua harjoittava autokilpailupeli Habalta. Noppien näyttämiä värejä taitavasti yhdistellen voi edetä nopeasti radalla. Pelilauta tukevaa kartonkia (21x42 cm). Sisältää puiset kilpa-autot ja värinopat.

Monopoly Grab & Go matkaversio

Pelaatko MONOPOLYa? nopean sijoittajan kiinteistöpeliä? matkalla! Kompaktia, kannettavaa peliä voi pelata lomalla, automatkalla tai milloin tahansa, kun olet poissa kotoa.

Täysillä Pohjolan halki lautapeli

Vuoden 2016 finalisti Löydä nopein reitti paikasta toiseen. Tutki, pelaa ja pidä samalla hauskaa! MATKA peli, siis nimi, mutta ei ole pienikokoinen matkapeli!

Balloon Bom Bom peli

Et koskaan tiedä milloin pallo poksahtaa!!!

Boom Boom Balloon: hullunhauskaa perhepeli, jossa vuorotellen yritetään estää ilmanpalloa rikkoontumasta!Kunnes pallo poksahtaa rikki ja kova. Heitä noppaa ja työnnä tikkua varovasti, kunnes kuulet naksahduksen. Seuraa, miten ilmanpallo muuttaa muotoaan... Kerta vielä ja ilmanpallo poksahtaa varmasti!

Fool the frog 

Älä jää kiinni kärpäsen kanssa. Yksi pelaajista pukeutuu sammakko laseihin ja hän yrittää arvata minkä kupin alla kärpänen piilottelee. Sammakon silmät avautuvat ja sulkeutuvat automaattisesti joten muiden pelaajien tulee olla strategisia milloin on hyvä aika heittää kärpänen toiselle pelaajalle. Pystytkö huijaamaan sammakkoa vai saako sammakko kärpäsen kiinni silmänräpäyksessä.

DIAMOND DETECTIVES ALGA

Tehtäväsi: Löydä varastettu timantti!
Salainen aseesi: Timantinpaikannin!
Yksi pelaaja tai joukkue piilottaa avaimet ja timantin. Toinen pelaaja tai joukkue alkaa estiä timanttia paikantimen avulla. Kello tikittää! Missä on kaksi avainta? Tuolla! Lataa paikannin, kiirehdi! Katso! Paikannin näyttää joukkueesi olevan oikeilla jäljillä! Ehdittekö löytää kätköpaikan?

Muuttuva Labyrintti hohtaa pimeässä

30-vuotis juhlaversio klassikkopelistä. 

Työnnä käytäviä, siirrä pelinappuloita, etsi aarteita. Toisinaan saatat törmätä lohikäärmeeseen tai jopa kummituksiin! Tehväsäsi on etsiä aarteita. Kanssapelaajiesi tehtävä on vaikeuttaa sitä parhaan kykynsä mukaan. He yrittävät rakentaa umpikujan juuri sinne, missä sinä olet yrittämässä läpimurtoasi! Sillä he haluavat mennä jonnekkin ihan muualle.

Pronto

Pronto! Oletko valmiina lähtöviivalla? Käännä ensimmäisen kortti ja keksi teemaasi sopivat sanat ennen kuin piilossa olevan tiimalasin aika loppuu. Jokerikortti voi auttaa sinua ja voit pelata tätä myös joukkuepelinä. Nopeatempoinen partypeli 2 – 12 pelaajalle. Pelin kesto noin 30 – 45 minuuttia. Pakkaus sisältää pelilaudan, tiimalasin, 6 pelinappulaa, 6 alustaa, 168 aihekorttia, 12 jokerikorttia ja ohjeet. Osallistuu Vuoden Peli 2016 Partypeli -kilpailuun.

Ravensburger - Scotland Yard Junior

Neuvokkaaat etsivät liittyvät Herra X:n takaa-ajoon pitkin Lontoon katuja. Tuletko sinä löytämään hänen viimeisimmän piilopaikan? Vai pääseekö Herra X jälleen kerran pälkähästä?

Kaasut ulos -peli

Gas Out on äärettömän yksinkertainen, mutta hulvattoman hauska peli: pelaajille jaetaan kolme korttia, jos saat numerokortin painat hahmoa niin monta kertaa kuin kortti näyttää. Toivot että läpäiset kierroksen ilman, että hahmo päästää kaasut ulos. Korteissa on myös käännä takaisin kortti tai hyppää yli. Jos kaasut tulee ulos - joudut pelistä pois tai voit keksiä uuden säännön esim joudut syömään suolapähkinää. Voittaja on viimeinen!

TRIOMINOS TRIBALANCE ALGA Lautapeli

Algan Triominos Tribalance on viihdyttävä koko perheen peli. Keinuvalla pelilaudalla tasapaino on valttia! Suuremmat luvut painavat enemmän kuin pienemmät luvut.
Tartu mahdollisuuteen! Säilytä tasapaino! Älä epäröi panna kaikkea peliin!
Tribalance on todellinen vaa'ankielipeli perheen tasapainottelijoille. Pelin idea on yksinkertainen: Mitä suurempi pelilaudalle asettavan nappulan numero on, sitä enemmän voit voittaa. Mutta myös riski on suurempi. Iso numero painaa vähän enemmän kuin pieni. Ja tämä pelilauta ei pysy paikallaan vaan keikkuu. Parhaat pistepaikat ovat reunoilla, joten kannattaa harkita, onko pistesaalis riskin arvoinen. Tribalancessa nappuloista eroon pääseminen ei ole mikään takuu voitosta. 

Haba Karuba lautapeli

Lopultakin! Pitkän laivamatkan jälkeen Karuban saari kätkettyine aarteineen on odottamassa tutkimusmatkailijoita. Kuka kuljettaa joukkonsa nopeimmin viidakon halki temppeleiden luo? Matkanjohtajan ohjeiden mukaan pelaajat tekevät reittejään omille pelialustoilleen samanaikaisesti. Matkan edetessä kerätään timantteja ja kultahippuja, joista saa lisäpisteitä. Ensimmäisenä temppelille päässyt matkaaja kerää arvokkaimmat aarteet. Pelissä vaaditaan tarkkuutta ja taktikointia, jotta jokaisen tutkimusmatkailijan polku pysyy avoimena. Jos blokkaat pelaajasi umpikujaan, et pääse jatkamaan matkaasi. Koukuttava peli kaikille seikkailunjanoisille pelaajille!

Suomiralli perhepeli

Suomiralli - tässä visailupelissä Suomi-tietoutesi laitetaan erikoiskokeeseen! Pelilaudalla edetään heittämällä noppaa. Pelissä on 1000 kysymystä. Kysymysten aihealueita on neljä. Lisäksi pelissä on lapsille omat kysymykset. Jos pelaaja vastaa kysymykseen oikein, hän saa heittää noppaa uudelleen. Jos pelaaja vastaa kysymykseen väärin, vuoro siirtyy seuraavalle pelaajalle. Bonuskysymykset lisäävät jännitystä. Matkan varrelle osuu myös tapahtumia, joista jotkut vauhdittavat ja toiset hidastavat matkaa. Tapahtumat voivat vaikuttaa myös muiden pelaajien matkantekoon. 

Kivi lautapeli

Nopeatempoinen Partypeli. VUODEN 2016 Party-pelisarjan voittaja. 

Kivi on taktinen noppapeli, jossa tavoitteena on kerätä pisteitä sijoittamalla kiviä laudalle mahdollisimman pitkiin riveihin, joko pystyyn tai vaakaan. Noppien tulos määrää mihin kiven voi sijoittaa: jatkatko omaa suoraasi vai blokkaatko kanssapelaajasi aikeet? Eniten pisteitä 10 kierroksen aikana kerännyt pelaaja voittaa pelin. Kivi on peli, jonka säännöt oppii helposti, mutta joka kierroksella muuttuvat tilanteet pitävät jännityksen yllä viimeiseen heittoon saakka.

 

 

Kuusiokulma Peli

Koukuttava yhdistely-/pulmapeli 2-3 pelaajalle. Rakenna niin monta oman väristä kuusikulmiota kuin ehdit ja pyri samalla estämään kanssapelaajaa rakentamasta omia kuusikulmioitaan. Peliaika noin 15-30 minuuttia. Osallistuu Vuoden Peli 2016 Perhepeli -kilpailuun.

Ikäsuositus: 8+

Älä ole aasi Peli

Ethän ole perheen aasi? Koko perheen hauska korttipeli, jossa tavoitteena on kerätä kolme samanväristä aasikorttia, napata porkkana ennen muita ja olla joutumatta aasiksi. Nopeatempoinen ja hauska hulluttelupeli 2-4 pelaajalle. Pakkauksessa kuvakortit, pääpannat ja aasinkorvat pelaajille, kolme porkkanaa, yksi aasinkuono ja peliohjeet.

Ikäsuositus: 6+

Ötökkä Hotelli Peli

Saatko ensimmäisenä täytettyä kaikki hotellihuoneesi oikeilla hyönteisvierailla? Jos et tahdo onnistua, voit houkutella niitä hunajalla. Mutta varo torakkaa ja hämähäkkiä, jotka vaikeuttavat tehtävääsi! Hauska peli 2 -4 pelaajalle. Peliaika noin 15 minuuttia. Sisältää 4 hotellikorttia, 72 pelikorttia ja ohjeet. Osallistuu Vuoden 2016 Lastenpeli -kilpailuun.

Ikäsuositus: 5+

Frutti Frutti Peli

Hauska toimintapeli hullunkurisen Frutti Frutti -sekoittimen äärellä. Tunnista hedelmiä, kuuntele tarkasti ja heitä oikea kortti sekoittimeen. Osuitko vai hyppelikö Frutti Frutti karkuun heittosi ulottuvilta? Kuka pääsee ensimmäisenä korteistaan eroon on voittaja. Vauhdikasta kisailua yhdessä! 2 – 4pelaajalle, peliaika noin 10 minuuttia.

Paristotarve 3xAA/LR06. Paristot eivät sisälly pakkaukseen.

Dr. Eureka Lautapeli

Oletko Dr. Eurekan nopein ja nokkelin avustaja? Siirrä koeputkissa olevia palloja haastekortin osoittamaan järjestykseen niin ettet koske niihin käsilläsi – onnistuuko? Näppäryyttä, nopeutta ja hyvää hahmottamiskykyä vaativa perhepeli 2 -4 pelaajalle. Peliaika noin 15 minuuttia. Sisältää 54 haastekorttia, 24 väripalloa, 12 putkiloa ja ohjeet. Osallistuu Vuoden Peli 2016 Perhepeli -kilpailuun. 

Ikä: + 6-v

Pelaajat: 2-4

Aika: 15 min 

 

Palapeli 1000 palaa Frozen

Mahdoton palapeli, tai ainakin haasteellinen. Frozen Anna ja Elsa kurkkaa lumiukkojen seasta.