Takaisin ylös

Toimitus-, maksu-, tietosuojaehdot

Toimitus- ja maksuehdot sekä tietosuojaseloste

Voimassa 26.5.2018 alkaen

 

Verkkokauppa

Keravan Muovi ja Lelu Oy, y-tunnus 0885541-7, Santaniitynkatu 14, 04250 Kerava) myy tuotteita Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupan kotisivuilla siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö kassapalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen sekä muutaman kerran vuodessa informaatiotarkoituksessa. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Tuotteita on varastossa rajallinen määrä. Jos tilattu tuote loppuu tilaamme tuotteita lisää, mikäli niitä on saatavilla. Jos tuotetta ei enää saa joudumme purkamaan kaupan ja palauttamaan maksetun summan.

MAKSAMINEN JA MAKSUTAVAT

Kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeet:

Nordea, OP, Danske, Säästöpankki, POP, Aktia, Handelbanken, Ålandsbanken, S- Pankki.

  • Lasku- ja osamaksupalvelut: Collector, Jousto

  • Korttimaksaminen: Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard, Maestro, Diners Club ja JCB.

  • Paytrail-tili on uusi maksutapa, jolla kuluttajat voivat ostaa entistä nopeammin tuhansissa verkkokaupoissa.

 

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

 

Jousto Laskulla & Osamaksulla

Jousto Laskulla ja Osamaksulla on kotimainen palvelu, jolla rahoitat ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto palvelu on tarkoitettu 20–75 vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Voi maksaa Jousto Laskulla 20–1000 euron ja Jousto Osamaksulla 30–2000 euron ostoksia.

Laskun saat halutessasi myös sähköpostiin. Hakiessasi Joustoa tunnistaudut ensin millä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla ja tämän jälkeen täytät lomakkeelle tietosi. Päätöksen ja tiedon lainan myöntämisestä saat heti. Tämän jälkeen palaudut takaisin verkkokauppaan ja tilauksesi on käsitelty.

Kun maksat Joustolla ja valitset maksutavaksi Jousto Laskun, saat maksuaikaa 14 vuorokautta. Ainoa kulu on laskutusmaksu 4,90 €. Joustolla voit maksaa myös erissä 1-24 kuukauden takaisinmaksuajalla. Tällöin laskutusmaksun 4,90 € /lasku. Lisäksi perimme avoinna olevasta lainasummasta 2,42 % kuukausikorkoa.

Joustolla maksaminen on erittäin turvallista. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lue lisää Joustosta osoitteessa
www.Jousto.com.

Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!

Esimerkki 1.
Jousto on verkkokaupan mukavin maksutapa, jolla voit maksaa Jousto Laskulla tai Jousto Osamaksulla yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa. Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4.90 €) ja Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 € ja kuukausikorko 2,42 %). Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Esimerkki 2.
Osta tuotteitamme helposti ja turvallisesti myös Jousto Laskulla tai Jousto Osamaksulla. Palvelun tarjoaa kotimainen Jousto maksutapa. Jousto Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4.90 €) ja Jousto Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 € ja kuukausikorko 2,42 %). Miksi et ostaisi haaveilemaasi tuotetta jo tänään ja valitsisi ostoskorissa maksutavaksi Joustoa. Lisätietoja osoitteessa www.jousto.com.

 

Tilaus- ja maksuvahvistus

 Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

 

TOIMITUSTAVAT JA -KULUT

 

LÄHELLÄ PAKETTI (Matkahuolto)

Lähellä-paketin noutopaikaksi voi valita Matkahuoltojen lisäksi minkä tahansa Pakettipisteen, esimerkiksi Suomen Lähikauppa Oy:n Siwa-, Valintatalo- tai Euromarket –kaupan.Paketin lähettäjiä ja noutajia palvelee siten lähes 1100 Pakettipistettä.

Lähellä-paketin enimmäismitat

  • lähetyksen enimmäistilavuus 0,5 m³

  • lähetyksen enimmäispaino 10 kg

  • lähetyksen enimmäispituus 1,5 m

  • kolmen ulottuvuuden enimmäispituus 240 cm (pituus + leveys + korkeus)

  • yhdessä lähetyksessä enintään 5 pakettia

Hinta: 7,90 €

POSTIPAKETTI nouto omasta postista

Kuljetusaika: Noudettavissa osoitteen mukaisesta postista pääsääntöisesti lähettämistä seuraavana työpäivänä klo 16 jälkeen.

Paino: 250 g –10 kg

Enimmäismitat: 100 x 60 x 60 cm

Hinta 7,90 €

PAKETTIAUTOMAATTI 

Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Katso lähin automaatti. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi automaatista heti. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella. Huom jos tilaat laskulla niin laita tietoihin myös oikea osoitteesi, jotta laskun voi toimittaa perille. Jos paketti on liian suuri automaattiin se toimitetaan lähimpään postiin noudettavaksi. 

Enimmäismitat: 36 x 60 x 60 cm

Paino enintään: 35 kg

Hinta 7,90 €

NOUTO MYYMÄLÄSTÄ

Ilman toimituskuluja suoraan myymälästä. Myymälä on avoinna maanantaista – perjantaihin klo 9.00 -19.00 sekä lauantaisin klo 9.00 – 14.00.

Keravan Muovi ja Lelu Oy, Santaniitynkatu 14, 04250 Kerava, Tavaran säilytys kuukauden ajan.

Hinta: 0,- € 

BUSSIPAKETTI MATKAHUOLTOON

Paketti noudetaan saapumisilmoituksessa ilmoitetusta Matkahuollon toimipisteestä. Saatte ilmoituksen tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta. Paketti luovutetaan henkilötodistusta vastaan. 

Paketti kuljetetaan pääsääntöisesti 1 arkivuorokauden kuluessa. Kuljetusaika voi olla pidempi silloin, kun kuljetusreitti edellyttää bussinvaihtoa.
Enimmäispituus 300 cm
Enimmäistilavuus (pituus x leveys x korkeus) on 0,5 m3.
Enimmäispaino 55 kg

Hinta: 11,90 €

KOTIPAKETTI ovelle

Pääsääntöisesti 1 työpäivän kuluessa jakeluajankohdan sopimisen jälkeen                                                                                                                  Enimmäismitat 120 x 60 x 60 cm                                                                                                                                                                            Paketin kulku ja luovutustieto on nähtävissä lähetysten seurannasta ja Postin mobiilisovelluksessa.

Toimitamme lähetykset vastaanottajalle osoitekortissa merkittyyn osoitteeseen. Otamme kahdesti yhteyttä vastaanottajaan toimitusajankohdan sopimiseksi. Palveluun sisältyy yksi toimitusyritys - tarvittaessa lähetykselle saa maksullisen uudelleentoimituksen.

Toimitukset tehdään arkipäivisin. Suuremmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen klo 21 asti, muilla alueilla lähetykset toimitetaan klo 14 mennessä.

Puhelinnumero on välttämätön tieto vastaanottajan tavoittamiseksi. Jos vastaanottajaa ei tavoiteta, hänelle jätetään yhteydenottopyyntö. Jos vastaanottaja ei ole yhteydessä, lähetys palautetaan lähettäjälle 14 vuorokauden kuluttua.

Hinta: 23,90 €

 

EXPRESS paketti ovelle

Pääsääntöisesti 1 työpäivän kuluessa                                                                                                                                                                          Enimmäismitat 120 x 60 x 60 cm 35 kg                                                                                                                                                                        Paketin kulku ja luovutustieto on nähtävissä lähetysten seurannasta.

Lähetys jaetaan osoitekorttiin merkittyyn osoitteeseen ja luovutetaan kuittausta vastaan. Palveluun kuuluu yksi jakeluyritys. Vastaanottajan nimitieto tallennetaan lähetysten seurantaan.

Jos vastaanottajaa ei tavoiteta hänelle jätetään saapumisilmoitus ja lähetys toimitetaan vastaanottajan lähipostiin noudettavaksi. Lähetykselle on tilattavissa maksullinen uudelleen jakelu. Lähetys palautetaan lähettäjälle jos sitä ei noudeta säilytysajan päätyttyä.

Hinta: 21,90 €

POSTIN SUURI / ERILLISKÄSITELTÄVÄ PAKETTI 

Valitse tämä jos tuotteesi pituus ylittää yli 120 cm ja haluat silti Postin toimipisteeseen, muutoin paketti toimitetaan Matkahuollon kautta. 

Maksimikoko: 300 x 120 x 60 cm

Hinta: 11,90 €

ERITTÄIN SUURI PAKETTI / MONIPAKETIT

Erikseen sovittavissa lähetyksissä. 

Hinta: 36,90 €

PIKKUPAKETTI eli KIRJEPAKETTI

Kirjoita verkkokaupan hakukenttään: Kirjepaketti. Valitse se kirjekuoren näköinen tuote ja lisää ostoskoriin.  Muista valita NOUTO toimitustavaksi! 

Hinta: 4,20 ja toimitus tapahtuu kirjekuoressa suoraan kotiin, seurantatunnus.  

Valitse tämä tuote korvaamaan toimitustavan, jos haluat tuotteen kirjekuoressa kotiin. OSTA kirjemaksu TUOTTEENA osostoskoriin. Tuote voi olla korkeintaan 2 cm korkea ja korkeintaan  A4-paperiarkin kokoinen. Kirjepaketti on pikkupaketti ja siinä on seurantakoodi, jonka avulla paketin kulkua voi seurata. Emme uskalla enää lähettää pelkässä postimerkeillä varustetussa kirjekuoressa, koska niitä on kadonnut liikaa. Tätä toimitusta emme pysty pitämään varsinaisissa toimitustavoissa, koska siihen mahtuu todella harva tuotteemme.

Peruutusoikeus ja palautusehdot

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Digitaalisissa sisällöissä ja palveluissa sinulta on ennen maksutapahtumaa voitu erikseen pyytää suostumus peruutusoikeudesta luopumiseen, jotta palvelu tai digitaalinen sisältö on voitu toimittaa ennen peruutusoikeuden päättymistä. Peruutusilmoitukseen sinun tulee merkitä nimesi, osoitteesi, tilauspäivä, tuote ja se tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen  keravan@muovijalelu.com  tai postitse alla olevaan palautusosoitteeseen. Tuote tulee palauttaa postitse 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta alkuperäiskunnossa ja alkuperäispakkauksessa. Toimituskustannusten lisäksi palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla. Asiakaspalautus 7,90 €. Liitä kopio peruutusilmoituksesta tuotepalautuksen yhteyteen. Mikäli tuotetta on käytetty, pidätämme oikeuden laskuttaa arvonalennuksesta.

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita tarkistusajan jälkeen, ole suoraan yhteydessä meihin. Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten. Palautamme maksamasi summan kokonaisuudessaan 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksen saapumisesta, mikäli tuote on palautettu tai se on todistettavasti annettu postin kuljetettavaksi palautusosoitteeseen.

Palautusosoite:

Keravan Muovi ja Lelu Oy

Santaniitynkatu 14

04250 KERAVA

Poikkeukset peruutusoikeuteen

Peruutusoikeus ei koske asiakkaan toivomuksesta valmistettua tai muunneltua tuotetta eikä mittatilaustuotteita, kuten kernipöytäliinat tai vaahtomuovi. Peruutusoikeus ei koske sinetöitynä toimitettua tavaraa, jonka sinetti on rikottu. Määrämittaan leikatuilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jätetystä paketista, perimme 7,90 € maksun.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio kuljetuksen järjestäjälle, Itellaan tai Matkahuoltoon.

Keravan Muovi ja Lelu Oy asiakasrekisterin tietosuojaseloste 27.4.2018

 

1 REKISTERINPITÄJÄ

 

Keravan Muovi ja Lelu Oy Y-tunnus 0885541-7

 

2 YHTEYSHENKILÖ REKISTEREITÄ KOSKEVISSA ASIOISSA

 

Yhteyshenkilö: Päivi Linnapuomi 09-2423285

 

3 REKISTERIN NIMI

 

Keravan Muovi ja Lelun asiakassähköpostiosoiterekisteri

 

4 HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS JA PERUSTE

 

Henkilötietojen käsittelyn ensisijaisena perusteena on asiakassuhde, henkilön antama toimeksianto tai muu asiallinen yhteys Keravan Muovi ja Lelu Oy:n kanssa.

 

Henkilötietoja käsitellään ainoastaan seuraavissa käyttötarkoituksissa:

 

Asiakassuhteen, asiakaspalvelun ja niihin liittyvän viestinnän ja markkinoinnin hoitaminen ainoastaan sähköpostitse.

 

5 REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

 

Rekisteröidystä tiedosta tallennetaan ainoastaan sähköpostiosoite. Siis rekisterissä ei tallenneta:

nimiä, asiakasnumeroa, osoitetta, puhelinnumeroa tai muuta yhteystietoa.

Asiakkaan verkkokauppatilaukset säilyvät verkkokaupan ylläpidossa tilauksen viitenumerolla kolme vuotta. Tilauksessa olevia tietoja ei käytetä mihinkään tarkoitukseen tilauksen toimittamisen jälkeen ellei asiakas ota yhteyttä esim reklamaation takia. Ylläpidosta ei ole mahdollista löytää tietoja nimen mukaan, vain tilauksen viitenumeron mukaan. Tilauskanta ei ole rekisterimme.

 

6 REKISTERITIEDON SÄILYTYSAIKA

 

Keravan Muovi ja Lelu Oy säilyttää henkilötietoja asiakasrekisterissä kunnes rekisteröidyn ja Keravan Muovi ja Lelu Oy:n välisen asiakas- tai muun suhteen voidaan katsoa päättyneen. Asiakas voi milloin tahansa irtisanoutua rekisteristä lähettämällä sähköpostiosoitteeseemme: keravan@muovijalelu.com

tiedon asiasta ja sähköpostiosoitteen, jonka haluaa irtisanoa. Nimeä, puhelinnumeroa tai muutakaan tietoa ei tarvita, koska niitä ei ole rekisterissä.

 

7 SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

 

Tietoja saadaan ensisijaisesti seuraavista lähteistä:

Asiakkaan itse tilaama uutis/uutuus/tarjouskirje tai asiakkuuteen, palveluiden käyttöön, viestintään sekä asiointiin liittyvät tapahtumat suoraan Keravan Muovi ja Lelu Oy:n kanssa. Kolmansilta osapuolilta ei vastaanoteta tietoja.

 

8 TIETOJEN SÄÄNNÖNMUKAISET LUOVUTUKSET JA TIETOJEN SIIRTO EUROOPAN UNIONIN TAI EUROOPAN TALOUSALUEEN ULKOPUOLELLE

 

Tieto luovutetaan ainoastaan sähköpostikirjeen välittäjätaholle, alla osoite. Välittäjätaho ei ole milloinkaan suoraan yhteydessä rekisteriasiakkaisiin. Välittäjätaho ei luovuta kolmansille osapuolille rekisteritietoja. Välittäjätaho toimii vain rekisterinylläpitäjän data-alustana.

Tietoja ei luovuteta millekkään muulle taholle eikä mihinkään muuhun tarkoitukseen.



MailChimp

Attn. Privacy Officer

675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000

Atlanta, GA 30308 USA.

Asiakastietoja voidaan siirtää Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle, muun muassa Yhdysvaltoihin ainoastaan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja sen asettamissa rajoissa.

 

9 KUVAUS REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEISTA

 

Mahdollinen manuaalinen aineisto säilytetään lukitussa tilassa, jonne on pääsy vain erikseen oikeuden saaneilla henkilöillä. Digitaaliseen aineistoon on pääsy vain siihen oikeutetun työntekijän tai yhteistyökumppanin henkilökohtaisella käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Käyttöoikeuksia on eritasoisia ja kullekin käyttäjälle annetaan tehtävän hoitamisen kannalta riittävä, mutta mahdollisimman suppea käyttöoikeus.

 

10 PROFILOINTI

 

Profilointia ei käytetä eikä rekisteritietoja luovuteta muille tahoille mihinkään tarkoitukseen.

 

11 REKISTERÖIDYN OIKEUS VASTUSTAA HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYÄ JA SUORAMARKKINOINTIA (KIELTO-OIKEUS)

 

Rekisteröidyllä on oikeus milloin tahansa irtisanoutua rekisteristä pelkällä sähköpostiyhteydenotolla. Samalla sähköpostiosoitteella ei voi enää milloinkaan rekisteröityä uudelleen.

 

12 MUUT HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYYN LIITTYVÄT REKISTERÖIDYN OIKEUDET

 

12.1 Rekisteröidyn oikeus saada pääsy tietoihin (tarkastusoikeus)

 

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja Keravan Muovi ja Lelu Oy:n asiakasrekisteriin on talletettu. Tarkastusoikeus voidaan evätä laissa säädetyin perustein. Tarkastusoikeuden käyttäminen on lähtökohtaisesti maksutonta.

 

12.2 Rekisteröidyn oikeus vaatia tiedon oikaisemista, poistamista tai käsittelyn rajoittamista

 

Siltä osin kuin rekisteröity tai käyttäjä voi toimia itse, hänen on ilman aiheetonta viivytystä, saatuaan tiedon virheestä tai, virheen itse havaittuaan, oma-aloitteisesti oikaistava, poistettava tai täydennettävä rekisterissä oleva virheellinen, tarpeeton, puutteellinen tai vanhentunut tieto.

 

Siltä osin kuin rekisteröity ei pysty korjaamaan tietoja itse, korjauspyyntö tehdään tämän tietosuojaselosteen kohdan 13 mukaisesti.

 

Rekisteröidyllä on myös oikeus vaatia rekisterinpitäjää rajoittamaan sähköpostitietojensa käsittelyä esimerkiksi siinä tilanteessa, kun rekisteröity odottaa Keravan Muovi ja Lelu Oy:n vastausta tietojensa oikaisemista tai poistamista koskevaan pyyntöön.

 

12.3 Rekisteröidyn oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen

 

Siltä osin kun rekisteröity on itse toimittanut asiakasrekisteriin tietoja, joita käsitellään rekisteröidyn antaman suostumuksen tai toimeksiannon nojalla, rekisteröidyllä on oikeus saada tällaiset tiedot itselleen pääsääntöisesti koneluettavassa muodossa ja oikeus siirtää nämä tiedot toiselle rekisterinpitäjälle.

 

12.4 Rekisteröidyn oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

 

Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle, jos rekisterinpitäjä ei ole noudattanut toiminnassaan soveltuvaa tietosuojasääntelyä.

 

12.5 Muut oikeudet

 

Mikäli henkilötietoja käsitellään rekisteröidyn suostumukseen perustuen, rekisteröidyllä on oikeus peruuttaa suostumuksensa ilmoittamalla tästä Keravan Muovi ja Lelu Oy sähköpostiin: keravan@muovijalelu.com tai osoitteeseen: Santaniitynkatu 14, 04250 Kerava.  

 

13 EVÄSTEET

 

Evästeet ovat päätelaitteen selaimen ja palvelimen välisiä pieniä tekstitiedostoja. Evästeillä ja muilla tunnisteilla on määritetty voimassaoloaika, jonka jälkeen selain poistaa tunnisteen. Tekniikoita käytetään toimintojen toteuttamiseen.Toiminnallisia evästeitä ja paikallista varastoa käytetään mm. asiakkaan tunnistamiseen, kirjautumisen ylläpitämiseen, toimitusaika-arvioihin ja ostoskorin toimintoihin. Verkkokauppamme sivulla näkyy Facebook-päivityksemme, joka sekin on evästepohjainen. Näihin toimintoihin evästeiden ja paikallisen varaston käyttö ja niiden käytön hyväksyminen on pakollista. Palvelimen asettamat toiminnalliset evästeet ja paikallisen varaston muuttujat säilyvät selaimessa muutamista minuuteista pariin vuoteen, ellei niitä erikseen poisteta selaimen asetuksista. Emme profiloi asiakkaan käyttäytymistä sivuillamme, emmekä sen mukaan markkinoi tuotteita. Sivustolla käynti asettaa evästeet ja paikallisen varaston muuttujat uudelleen selaimen sen salliessa.



14 YHTEYDENOTOT

 

Kaikissa sähköpostitietojen käsittelyyn liittyvissä kysymyksissä ja omien oikeuksien käyttämiseen liittyvissä tilanteissa rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä Keravan Muovi ja Lelu Oy:hyn 09-2423285 tai postitse osoitteeseen: Keravan Muovi ja Lelu Oy Santaniitynkatu 14, 04250 KERAVA, Finland. Keravan Muovi ja Lelu Oy voi tarvittaessa pyytää rekisteröityä täsmentämään pyyntöään kirjallisesti ja rekisteröidyn henkilöllisyys voidaan tarpeen vaatiessa varmentaa ennen muihin toimenpiteisiin ryhtymistä.